ImageNa aangifte door raadsleden van BGE van illegale bomenkap langs de rondweg is er kennelijk paniek uitgebroken in het College.

 

Omdat er foto's waren gemaakt van de stobben die wezen op kap van bomen die op 1.30 m. hoogte dikker zijn geweest dan 30 centimeter heeft men met spoed door een aannemer die stobben laten wegfrezen.  Als bewijsmateriaal zouden er dan alleen nog wat digitale foto's zijn, moet de gedachte van Holman zijn geweest. Het hout is immers al gekloofd en afgevoerd door de betrokkenen en buiten het zicht van de burgerij onder de gemeenteambtenaren verdeeld.

 

De laatsten zitten er nu warmpjes bij terwijl Holman vermoedelijk al zal zitten te rillen in een koude politiecel. Want mochten er volgens de bomenverordening al geen bomen worden gekapt die dikker zijn dan 30 centimeter, rooien mag volgens die verordening helemaal niet zonder vergunning, wat de dikte ook is. Tot overmaat van ramp is bij dit overhaast vernietigen van bewijsmateriaal door de aannemer ook de elektriciteitshoofdleiding voor Emmer-Compascuum gerooid, Emmer-Compascuum zat 4 uur zonder stroom dank zij deze actie van Holman c.s. Kosten kunnen gedeclareerd worden bij de gemeente, die Holman maar persoonlijk eens aansprakelijk moet stellen. Zelfs op vrijdag de 13e komen gewone burgers er in dit soort gevallen niet zonder kleerscheuren van af, dus Holman zal zich ook eens moeten verantwoorden voor zijn illegaal gedrag met ernstige gevolgen.  

klik op foto 

Burgerbelangen Gemeente Emmen