De fractie van Burgerbelangen Gemeente Emmen (BGE) gaat de straat op om met mensen te discussiëren over het megaproject dierenpark/theater. Deze week werd bekend dat het project 468 miljoen euro moet gaan kosten.

De fractie zal de komende weken in Klazienaveen, Emmercompascuum, Emmen, Nieuw-Amsterdam en Schoonebeek aanwezig zijn om de mening van de burger te horen. BGE legt de burger een aantal stellingen voor waar op gereageerd kan worden.

De conclusies zullen verwoord worden in de raadsbijdrage op 18 december. “Het is belangrijk dat de mening van de burger gehoord wordt” aldus BGE. De stellingen zullen betrekking hebben over de gemeentelijke financiering, het theater/dierenpark en het verbeteren van de bereikbaarheid van Emmen.

BGE hecht er waarde aan dat de stellingen objectief worden voorgelegd aan de burgers zodat er geen beïnvloeding plaats vindt. De mening van de burger moet gehoord worden over één van de grootste projecten in de Emmer geschiedenis.

De bevindingen en conclusies zullen een belangrijke factor gaan spelen in de besluitvorming voor de fractie van Burgerbelangen Gemeente Emmen. “Een ieder is welkom om onder het genot van een kop koffie of kop soep de mening aan onze partij aan te vertellen”.

Image